Голову дільничної комісії не допускають до виконання обов’язків

Про те, що Анатолій Ратаєв є головою дільничної комісії у селі Кустолові Кущі Кобеляцького району, повідомила районна комунальна газета «Колос».

А.Ратаєв, який свого часу був радником РНБО України, з’явився на перше засідання ДВК, але виявив, що процесом заправляє якась жінка, яка сказала, що її уповноважила на це Кобеляцька РДА.

Далі – більше. Коли з Карлівської окружної виборчої комісії виборчого округу №149 передали посвідчення для членів і голови Кустоловокущівської ДВК, то посвідчення Ратаєва десь «загубилося». А без посвідчення його не допускають до виконання обов’язків.

На офіційну скаргу до Карлівської ОВК Ратаєву відповіли, що нічого не можуть вдіяти, бо, мовляв, голова Коблеляцької РДА А.Таранушич не бажає, щоб сільську комісію очолював Ратаєв, адже Анатолій Валентинович є відомим письменником і правозахисником. А це значить, що під його головуванням фальсифікації на користь правлячої партії на дільниці  не пройдуть.

Раніше доводилося зустрчатися з найрізноманітнішими порушеннями виборчого законодавства, але з таким – уперше… Було-було, але такого ще не було…