Масові порушення на виборчому окрузі №95

Шановні колеги. Ми вже повідомляли Вам про те, що провладний кандидат Петро Мельник узурпував систему контролю над виборчим процесом. Його діловий партнер, голова територіальної виборчої комісії Андрій Новошицький фальсифікував результати жеребкування голів дільничних виборчих комісій, і тепер на жодній з дільниць нема жодного голови комісії, який би представляв опозиційні партії УДАР, Батьківщина, Свобода. Ця обставина   загрожувала зривом процесу чесного волевиявлення. І ці побоювання цілком підтвердилися.

Станом на 10 годину наші спостерігачі зафіксували цілу низку тяжких порушень виборчого процесу. На дільниці № 320587, 320593, 320594, 320596, що у Вишневому, не були допущені спостерігачі від партії УДАР і інших опозіціцйних партій.

Практично на всіх участках 95 округу під різними приводами не допускають журналістів на дільниці. Вимагають акредитацію ЦВК, що не передбачено законодавством і  є порушенням статті 34 Закону про вибори

Практично на всіх дільницях у списках виборців напроти тих людей, які не прийдуть голосувати, стоять позначки олівцем. Це зроблено для полегшення фальсифікацій.

На ділянках, де  А. Юраков має  істотну перевагу, людям були розіслані запрошення з неправильними адресами.

Прямо зараз в трьох комісіях, розташованих в будівлі Податкового університету, студентів заводять групами. На вході в дільниці не перевіряють паспорти.

  Виборці округу вимагають від міжнародної спільноти допомоги. Тільки ваше втручання може зупинити знущання над виборчим законодавством і Конституцією.

 

Прес-служба кандидата від опозиційної партії «Удар» О. Юракова

Call-centre 0673938486

 

З пошти “Майдану”