На 211 ОВК в Києві не дають підвести підсумки

НА 211 дільниці в Києві братки не дають підвести підсумки

На дільниці 211 перемагає опозиціонер Сергій Терьохін. За офіційними результатами, оприлюдненими на ЦВК  він має  перевагу над регіоналом Ігорем Лисовим понад 1800 голосів

http://www.cvk.gov.ua/vnd2012/wp040pt001f01=900pf7331=211.html

гЗідно з мокрими протоколами  розрив  сягає  3600  голосів.  Але  ОВК всіляко затягує підбиття підсумків. Вчора членами ОВК виявився пошкоджений  мішок із голосами на 29 дільниці – cюжет про  це учора був на TVi.

Технологія все та ж. Протоколи не приймають, причепившись до якоїсь коми. Доки члени ДВК 29 виправляли технічну помилку в протоколі та  відійшли від «своїх голосів»,  мішки із чотирьох ящиків переклали у два. Без присутності членів ДВК. При цьому один мішок виявився розірваним, бюлетені розсипані. Що там – ніхто не знає. Можливо,  вкинули додаткові голоси.  За кого ?

Це кримінальне порушення, яке тягне за собою серйозні наслідки. Щоб не сісти в тюрму, члени ОВК пропонують  визнати недійсними результати голосування  на цій дільниці. А заодно ще на 6-8 інших, де перемагає Терьохін.

До приміщення знову підтягнулися молодики спортивної зовнішності.

Якщо скасують результати на цих дільницях – перемога все одно у Терьохіна. Але ніхто не гарантує, що не будуть знищені результати голосування на більшості дільниць.

Зараз  починається засідання  211 ОВК.

Хто не хоче, щоб украли голоси в опозиції  – хелп !