Он вона яка – система відеоспостереження за мільярд гривень!

Дві дешевенькі веб-камери з роздільною здатністю 640х480 пікселів, і ноут в сейфі – ось і вся система на дільниці. 82 секунди затримки зображення – чому, навіщо?

Ось відео де голова ДВК з помічником намагаються ввімкнути запис процедури рахунку голосів, їм якийсь жартівник з техпідтримки сказав що екран сенсорний.

Я висловлюю зауваження, що на екрані не з*явилась кнопка для зупинки запису, але ж колись його потрібно буде зупинити?!

картинка з екрана ноута системи відеоспостереження

Легким рухом руки по тачпаду ноутбука тиснем на кнопку екранного меню, з’яляється поле для введення коду і цифровий код.

Замикається сейф.

Кількома годинами раніше, коли йшло голосування на дільниці, я вирішив передати привіт рідним в прямому ефірі :) Зателефонував, став в полі зору камери, біля кабінок для голосування і почув що мене там немає. Кабінки є а мене нема біля них. Це трохи напружило, проте через якийсь час мене перепитали чі в такого-то розфарбування одежу я одягнений. Так, тільки я вже був не там. Тоді я помахав рукою в камеру, родичі поміряли час, через який вони побачили мої махання в інтернет-транслюванні – затримка 82 секунди. Звичайно ж, зразу згадались фільми про пограбування банків, де перед камерами відбувається один процес, а перед глядачами цих камер – інший.

2 Comments

  1. только вдумайтесь, 1 миллиард гривен на дерьмище улетело. сколько больниц? детсадиков? лекарств? эти пиздец

  2. Ну ноут Хули-Паккард, а не к-нить там Асерь или Абсус… Не панасонк, ес-но, противоударныый, но таки позаботились о надёжности.

    А вот насчёт задержки… На русских выборах вроде такого не было, наверное, таки дохлые каналы связи…

Kommentarerne er lukkede.