Розпочинається набір до Молодіжної школи соціальної активності

Херсонський обласний благодійний фонд «Об’єднання» та Херсонський клуб волонтерів проводить в м. Херсоні набір активної молоді для участі у «Молодіжній школі соціальної активності».

Бажаєш стати лідером в своєму середовищі, знайти справжніх друзів, а також разом з ними змінити світ навколо? В тебе є така унікальна можливість! Приймай участь у “Молодіжній школі соціальної активності “
Ти зможеш:
  • розвинути лідерські якості;
  • виробити навички командної роботи;
  • навчитись вирішенню реальних суспільних проблем і багато чому іншому.
Окрім того, учасникам Школи буде організована екскурсія та знайомства з громадськими діячами та благодійниками Херсонщини.
По закінченню навчання здобуті навички будуть використані під час розробки та впровадження власних ініціатив випускників Школи. Організаторами буде забезпечена матеріальна підтримка цих соціальних проектів.
Учасниками можуть стати люди, що бачать себе в майбутньому ефективними керівниками або талановитими організаторами, люди, які прагнуть самі керувати своїм життям і хочуть отримати знання, які необхідні для того, щоб бути успішною особистістю.
Подавайся і пам’ятай: успіх залежить від тебе!

Дати проведення Школи:

  • 10 листопада – 1-й тренінг (5 годин + обід)
  • 17 листопада – екскурсія (2 години)
  • 24 листопада – 2-й тренінг (5 годин + обід)
  • до 19 грудня – реалізація власної ініціативи

Заповніть анкету за адресою: http://g.ua/CLTg

Відбір учасників здійснюється на конкурсній основі.

Кількість місць обмежена – всього 20 учасників. Останній термін подачі анкет: 5 листопада 2012 р. включно.

Участь у Школі абсолютно безкоштовна.

Контакти: Юрій Антощук  (099) 942 81 15  або Яніна Лебедєва  (095) 693 21 72

«Молодіжна школа соціальної активності» проводиться в рамках конкурсу мінігрантів, проведеного Східноєвропейським демократичним центром та МО «Новою генерацією» за кошти Національного фонду в підтримку демократії.

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.