У Пилипишина кажуть, що: “Політики тиснуть на ОВК 223-го округу”

Останнім часом в пресі та на телебаченні активно обговорюється питання підрахунку голосів на виборчих дільницях м. Києва, зокрема, по округу №223. Щоб припинити будь-які спекуляції, прес-служба Віктора Пилипишина повідомляє наступне.

Кандидат в народні депутати Віктор Пилипишин, як ніхто інший, зацікавлений в чесному, прозорому та законному підрахунку голосів. Тому він надзвичайно стурбований тим, що сьогодні відбувається в окружній виборчій комісії по 223-му округу.

Непокоїть той факт, що деякі політичні партії, політики та кандидати намагаються тиснути на членів комісії, створюють атмосферу нервозності та конфліктності під час засідань, накручують градус емоцій. Таким чином, вони хочуть затягнути підрахунок голосів в ОВК, щоб вплинути на кінцевий результат і змінити його на свою користь.

Віктор Пилипишин закликає політиків припинити спекуляції навколо процедури підрахунку голосів на 223-му окрузі і діяти виключно в рамках закону. Тільки так можна пришвидшити роботу окружної виборчої комісії та визначити справжні результати народного волевиявлення.

Телефон для довідок: 221-07-60