Як прислужники Азарова забезпечували йому спокій у Броварах

20 жовтня, з 9:30 кілька журналістів та активістів вирішили поширити листівки біля кінотеатру «Прометей», зокрема й такі, що розповсюджують у рамках кампанії «Помста за розкол країни». У листівках «Помсти…» – правдива інформація про Партію регіонів та її кандидатів по 97-му виборчому округу (Сергія Федоренка та Дмитра Ратнікова). Місце було вибрано не випадково, адже саме тут неодноразово відбувався підкуп виборців: роздача продовольчих пакетів з рекламою Федоренка. Окрім того, сьогодні в цьому ж кінотеатрі мала відбутись зустріч представників влади з освітянами – очевидно, з метою переконати їх «правильно» голосувати.

Пороздававши листівки на традиційній недільній ярмарці на вул. Незалежності та поміж агітнаметами Партії регіонів біля «Прометею», двоє журналістів вирішили зайти у фойє кінотеатру, де вже збирались люди на зустріч, проте один з охоронців (вочевидь з когорти азаровських) почав вимагати покинути приміщення. На прохання показати посвідчення ніяк не відреагував, почав наступати на ноги та виштовхувати одного з журналістів, що вирішив зазняти неправомірні дії невідомого із навушником-сек’юріті. Після заклику викликати міліцію, охоронець ретирувався, а журналісти вирішили покинути залу, щоб дочекатися інших колег, оскільки відчували, що щодо них знову можуть бути застосовані неправомірні дії.

Пізніше той самий чоловік накинувся на журналістку Аліну Дяченко, як бик на червону ганчірку, яка на вулиці біля кінотеатру знімала на свій мобільний все, що відбувається навколо.

Вже на вулиці на журналістів напали двоє чоловіків, намагаючись відібрати листівки. Я, будучи одним із тих, на кого нападали, впевнений, що це були представники Партії регіонів, бо перед цим бачив їх серед партійців.

Повністю статтю про події довкола приїзду Азарова до Броварів з фото і відео читайте на сайті “Маєш право знати”.