Юрій Луценко: Я все це переживу, я повернуся і це відчують

Державна пенітенціарна служба України повідомила журналістам телеканалу «1+1» про те, що засуджений екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко відмовився зустрічатися з пресою через погане самопочуття.

Натомість журналісти змогли ознайомитися із умовами перебування Ю.Луценка у Менській колонії №91. Самого ж екс-міністра журналісти так і не побачили.

Дружина Ірина Луценко, яка після візиту омбудсмена та лікарів мала змогу поспілкуватися із чоловіком, повідомила зі слів Ю.Луценка, що співробітники ДПтСУ наперед просили його написати заяву про нібито відмову від зустрічі з журналістами через погане самопочуття.

Нагадаємо, що за день до візиту Омбудсмена В.Лутковської в колонію ДПтСУ заявила про те, що «засуджений Ю.Луценко за медичною допомогою протягом останніх днів до медперсоналу колонії взагалі не звертався. Будь-яких скарг, побажань чи заяв від самого засудженого на адресу медичного персоналу чи адміністрації установи також не надходило».

Тож, вчорашні дії співробітників Управління ДПтС в Чернігівській області вщент розбили заяву ДПтСУ від 1 жовтня 2012 року.

Аби закріпити упевненість у повсякчасній брехні з боку чиновників пенітенціарної служби, наводимо оригінал заяви Юрія Луценка від 2 жовтня 2012 року, яку він особисто передав через свою дружину Ірину Луценко вчора ввечері.

 «Я, Луценко Ю.В., дізнався про чергову брехню ДПС, яка 02 жовтня заявила, що я нібито відмовився від спілкування з журналістами телеканалу 1+1, котрі супроводжували медиків та омбудсмена в ході візиту до Менської колонії.

Більше того, як виявилося – всі ці дні, коли я перебував на ліжковому режимі, приймав знеболюючі, а тиск сягав 160/120, ДПС поширювала інформацію, що Луценко здоровий, за меддопомогою не звертався.

Заявляю, що все це – повна і нічим не прикрита брехня, про що свідчать мої письмові вимоги надати медичну допомогу, записи у медичній картці та журналі реєстрації звернень засуджених.

Та й чого можна чекати від служби, яка півроку (!) приховувала виявлений у мене гепатит. Дивує тільки віра цих діячів, що все це їм зійде з рук.

Я все це переживу, я повернуся і це відчують.

 

З повагою до однодумців та друзів,

Луценко

02.10.2012 р.»

1 Comment

  1. Шкода його, але нічого він не зробить, мав можливість і не робив, то вже ніколи нічого не зробить, знову буде посміховиськом

Kommentarerne er lukkede.