Ляпіна закликає Супруненка не перетворювати 216 округ на гарячу точку на карті України.

«Не зважаючи на те, що усі представники Партії регіонів, які програли вибори в Києві уже визнали свою поразку, регіонал Супруненко продовжує тиск на роботу окружної виборчої комісії на 216 окрузі, яка стала заручником маніакальної жаги до влади людини, не здатної змиритися із волею людей. Як треба не любити свою країну і свій народ, щоби в умовах, коли навіть всі його коллеги визнали необхідність досягнення політичної стабільності в столиці, продовжувати перетворювати округ №216 на гарячу точку на карті України» – заявила кандидат від опозиції Ксенія Ляпіна.

За допомогою незаконних судових рішень, постійного перетасовування членів ОВК, фальсифікації протоколів дільничних комісій, фабрикування фальшивих актів про порушення і т. ін.  кандидат від влади «регіонал» О. Супруненко, який програв опозиційному кандидату за данними протоколів з мокрими печатками більше 1600 голосів, не дає можливості встановити результати волевиявлення громадян в 216 окрузі не тільки по одномандатному, але й  в багатомандатному загальнодержавному округу.

«Ми не дамо фальсифікатору жодного шансу спотворити волевиявлення громадян, а ті, хто бере участь у цьому беззаконні понесуть кримінальну відповідальність і дуже скоро», – підкреслила Ляпіна.