На Волині приватних підприємців мотивують впроваджувати програми соціальної корпоративної відповідальності

ПРЕС-АНОНС

 Контактна особа: Людмила Вільчинська

email: l.vilchynska@gmail.com

 

На Волині приватних підприємців мотивують впроваджувати програми соціальної корпоративної відповідальності для побудови молодіжного ринку праці

    У листопаді 2012 року стартує серія навчань для приватного сектору «Значення стратегії соціально-корпоративної відповідальності бізнесу для побудови молодіжного ринку праці на Волині». Навчання ініціює Волинський Інститут Права в межах проекту «Покращення професійного рівня, соціальної адаптації та рівня зайнятості Волинської молоді», що отримав підтримку Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА за сприяння обласного центру зайнятості.

Основна мета навчання СКВ для підприємців – донести до очільників бізнесових структур Волинської області, які є також потенційними роботодавцями для молоді, важливість впровадження заходів, що сприятимуть підвищенню рівня зайнятості молоді та продемонструвати переваги прийняття на роботу молодих працівників.

            Залучення молодих працівників та створення перших робочих місць – це один із основних акцентів соціальної корпоративної відповідальності. Адже соціальне інвестування, яке включає інвестування у виховання нового покоління працівників, які відповідають вимогам нинішньої соціо-економічної ситуації країни, – це, насамперед, інвестування у розвиток самого підприємства, формування нових конкурентних переваг та зростання рівня ділової репутації компанії.

Приватним підприємцям важливо показати, що їх позиція по відношенню до працевлаштування молоді формує рівень їх відповідальності за ситуацію, що склалась на молодіжному ринку праці. До того ж, організація, яка відома під знаком соціальної відповідальності, отримує значні можливості для залучення молодих прогресивних кадрів та їх потенціалу до свого штату працівників, що сприятиме розвитку підприємства.

Як саме ефективно впроваджувати програми соціальної корпоративної відповідальності та використовувати їх на благо своєї компанії, а також для покращення ситуації на молодіжному ринку праці зможуть дізнатися підприємці Луцька, Луцького та Рожищенського районів протягом листопада 2012 року.

Перше навчання відбудеться 07.11.2012 року о 10:00 на базі міського центру зайнятості. 08.11.2012 року пройде навчання для підприємців Луцького, а 09.11.2012 року – Рожищенського районів Волинської області.

За детальною інформацією просимо звертатися за телефоном: 095-64-54-655 Ірина Гайдучик.