Звернення до М.Азарова про нового міністра освіти і науки

Шановний Миколо Яновичу!

Враховуючи, що Ваші стосунки з колишнім міністром освіти та науки Дмитром Табачником складаються непросто (зважаючи на ту кількість доган, яку Ви йому винесли), пропоную Вам призначити на посаду Міністра освіти та науки України відому громадську діячку, кандидата філологічних наук Ірину Магрицьку.

Вона має великий педагогічний стаж – працює з 1983 року в школах на вишах Луганщини, за свою професійну діяльність вона нагороджена орденом княгині Ольги ІІІ ступеня та має особисту подяку від прем’єр-міністра В.Ф.Януковича.

До того ж, Ірина Василівна – наша землячка, бо народилася вона 1961 року в місті Донецьку.
Сподіваюся, що, зваживши на все це, Ви, Миколо Яновичу, приймете правильне державницьке рішення, яке зробить Ваш уряд більш гендерно сприйнятним для Європи.

Марія Олійник – заступник голови Донецької обласної організації ВУТ”Просвіта”, персональний учитель української мови Віктора Януковича.

5 Comments

  1. Дуже розумна пропозиція, тому що наша українська освіта перебуває в “дикому полі”, а поле це треба орати і мудро засівати, щоб для держави ростити гарні врожаї – її майбутнє. Роль керманича в освіті повинна належати людині-патріоту своєї Батьківщини, людині-вченому і практику, людині-політику, людині, яка володіє широким культурно-освітнім потенціалом, людині, яку знають, поважають, підтримують і люблять. А враховуючи, що всі ці якості (і багато інших потрібних) Ірина Магрицька має, та ще й мужньо тримає прапор всього передового цвіту українського Сходу, то призначення її на посаду Міністра освіти та науки України було б благом для держави і виграшним ходом для самого Кабінету Міністрів.

  2. Звісно, у разі призначення міністром освіти і т.д п.Магрицька могла б стати фатором консолідації освітян України та працювати в інтересах всього українського народу. Адже п.Табачник з його українофобськими поглядами розколює Україну навпіл. А якщо виходити з того, що в жорсткій вертикалі влади, вибудованій президентом Януковичем, п.Табачник не є і не може бути в принципі самостійним політичним гравцем, то треба думати, що роль “розкольника” делегована гуманітарному міністру безпосередньо президентом Януковичем, який так і не став президентом всієї України, відстоюючи інтереси лише одного регіону країни, де знаходиться електоральне ядро ПР. Тому в мене особисто є сумніви щодо щирості намірів команди нинішнього президента інтегруватися до Європи. Інакше п.Табачнику не було б місця в уряді держави з назвою Україна. Адже він, явно відстоюючи інтереси третьої держави, працює проти європейської інтеграції України, проти створення єдиної політичної української нації. Гуманітарними міністрами мають призначатися патріоти України, а не ті, хто сіє чвари і розбрат у сіспільстві…

  3. Спершу вчительку мови міністром освіти і науки, потім вчительку математикі – міністром фінансів, а вчительку співу – міністром культури, тоді директора школи – прем’єр-міністром.

    • Керувати повинні фахівці своєї справи, а не дебільно-партійні профани. Тоді буде толк! І було б дуже розумно щоб керували якраз ті люди яких Ви назвали.

  4. БОЖЕ!!! Найгірший директор школи, був би кращим премєр-міністром ніж теперішній ДЕБІЛ.

Kommentarerne er lukkede.