Судове засідання у “васильківській справі”

24 січня 2013 р. відбудеться чергове судове засідання по „васильківській справі” (справа т.зв. „васильківських „терористів”) О 13.30 під стінами суду (Київ, вул.Мельниченка 1) розпочнеться акція на підтримку хлопців.

На засіданні захист вкотре намагатиметься подати клопотання про зміну запобіжного заходу. На поруки підсудних братимуть народні депутати України, присутні в суді. Заяви про взяття хлопців на поруки написало вже понад 30 законодавців. Нагадаємо, що 22 серпня у м. Василькові працівники СБ України з грубими порушеннями техніки безпеки вилучили начебто вибуховий пристрій. СБУ затримала двох депутатів Васильківської міськради Ігоря Мосійчука та Сергія Бевза та помічника депутата Володимира Шпару, яких звинуватили в підготовці теракту, а саме підриву пам’ятника Леніну в м. Бориспіль. Сам пам’ятник на той момент вже був демонтований за рішенням Бориспільської міської ради.

Експертизи, проведені СБУ засвідчили: виявлені на „вибухівці” та інших „речових доказах” відбитки пальців та ДНК не належать жодному з підсудних. З кінця 2011 року справа розглядається у Києво-Святошинському районному суді під головуванням Ю.С. Бурбели. За останні 6 місяців, відбулося лише 4 судові засідання, що свідчить про затягування судом розгляду „васильківської справи”. Наразі підсудні по справі вже майже півтора року утримуються під вартою в слідчих ізоляторах.

Подія у Фейсбуці – ТУТ

2 Comments

  1. Шановні друзі!!
    Я не знаю чи винний Ігорь Мосійчук в цій справі, але особисто знаю , що ві ДУЖЕ не порядна людина. І вважаю що в даному випадку він має відповідати за скоєні раніше злочини і шахрайства.
    Він кидав і кидає людей зі свого оточення.

    • Вы врёте! Игорь патриот и журналист. Вы наверное один из лжесвидетелей по этому делу?

Kommentarerne er lukkede.