100 міст України вже готові вийти на прибирання 20 квітня

Кількість міст та селищ, що приєдналися до  акції «Зробимо Україну чистою! 2013», сягнула сотні. Станом на 1 березня в акції зареєстровано 100 координаторів міст, які разом зі своїми командами готуються до масштабного прибирання. Загалом, до прибирання 20 квітня 2013 року організатори планують залучити 200 міст та 100 000 учасників.

 Ініціатива «Зробимо Україну чистою!» об’єднує людей, які хочуть звільнити парки та вулиці від сміття. Це частина всесвітнього руху «Let’s do it world!», що виник 2008 року в Естонії, і в якому зараз беруть участь більше 7 000 000 людей у 96 країнах світу.

 Кожен, хто хоч раз добровільно прибирав парк, вже ніколи не кине навіть недопалок повз урну. Більшість друзів такої людини теж перестануть смітити в її присутності. Так поступово — від людини до людини — країна стає чистішою.

 Долучитися до прибирання та додати своє місто до  мапи «Зробимо Україну чистою!» може кожен.

 Реєструйся за лінком http://letsdoit.org.ua/clean/form/ Обравши місце прибирання, ти зможеш 20 квітня отримати інвентар і зробити країну чистішою.

  • Щоб організувати прибирання в своєму селі або місті, реєструйся у формі на головній сторінці сайту http://letsdoit.org.ua/.
  • Запроси друзів, колег, знайомих зробити те саме.
  • Поширюй інформацію про акцію в соціальних мережах, засобах інформації, серед сусідів і колег.

Об’єднаймо зусилля Зробимо Україну чистою!

 За додатковою інформацією звертайтесь:

Катерина Бутко

butko@pillarpr.com.ua

093-253-62-63

 Новина на сайті http://www.dobrovol.org/article/284/

1 Comment

  1. треба включити до переліку сміття памятники леніну, тільки тоді захід буде повноцінним

Kommentarerne er lukkede.