4-та Літня Школа Соціальної Демократії «Толерантність та ефективна демократія»

Якщо Ви небайдужі до питань:
•  подолання стереотипів, що ведуть до порушення прав і свобод людини, призводять до конфліктів в суспільстві та породжують загрозу демократичному розвитку держави;
•  межі між особистою свободою та свободою інших;
•  попередження соціального виключення, гендерної дискримінації та правого екстремізму;

якщо Ви хочете дізнатись про:
•  значення толерантності для демократичного та ефективного розвитку держави;
•  світовий досвід формування толерантності в суспільстві;
•  шляхи зміцнення соціальної інтеграції та міжкультурного діалогу в Україні,

станьте учасником 4-тої Літньої Школи Соціальної Демократії, організованої Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.

Школа проводитиметься з 10 по 13 липня 2013 р. у передмісті Києва і буде присвячена темі: «Толерантність та ефективна демократія». В якості модераторів та доповідачів запрошені досвідчені експерти з України та Німеччини.

Якщо Ви –  молодий лідер або молода лідерка віком від 20 до 30 років і володієте англійською мовою, заповніть аплікаційну форму  до 24 червня 2013р. Відбір учасників здійснюватиметься на конкурсній основі.  Результати відбору будуть оголошені не пізніше 1 липня 2013 р.

Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта бере на себе витрати, пов’язані із проживанням, харчуванням та організацією навчального процесу. Проїзд учасників до і з Києва є власним  внеском учасника.

Будь-які запитання стосовно участі у 4-ій Літній Школі Соціальної Демократії надсилайте на адресу mail@fes.kiev.ua (контактна особа – Олена Давліканова).

У Фейсбуці – ТУТ