«Відсіч» закликає всіх прийти на організований Медведчуком студентський форум, аби висловити своє ставлення до медведчуківських маніпуляцій

Громадянський рух «Відсіч» закликав усіх небайдужих до майбутнього України людей прийти на організований очолюваним Віктором Медведчуком «Українським вибором» студентський форум і висловити своє ставлення до розроблених за кордоном й імпортованими в Україну Медведчуком ідей.

«Відсіч» повідомляє, що організований «Українським вибором» студентський форум відбудеться 4 квітня о 19:00 за адресою вул. Червоноармійська/Басейна, 1-3/2а, ТРЦ “Арена Сіті” (3-й поверх).

В. Медведчук та його «Український вибір» (УВ) започаткував новий проект під назвою «Студентська платформа», фактичною метою якого є створення неофіційної студентської структури задля лобіювання вступу України до Митного союзу, федералізації України через проведення референдуму, запровадження подвійного громадянства тощо від імені студентів.

Проект складається з 4-х головних ланок: ТРЕНІНГ+ (серія тренінгів, на котрих член УВ Євгеній Бакланов буде навчати запрошених студентів лідерських якостей і давати «практичні завдання»), КРУГЛИХ СТОЛІВ (організовуватимуться студентами після тренінгів і виноситимуть «одобрямс» тезам про користь вступу України до Митного союзу, подвійного громадянства, федералізації України тощо), ВУЛИЧНИХ АКЦІЙ (організованих за резолюціями круглих столів) та КУЛЬТУРНО-МАСОВИХ ЗАХОДІВ задля піару проекту.

«Форум 4-го квітня буде першим заходом медведчуківської студентської афери, до якої добре оплачені тренери затягуватимуть амбіційних студентів і використовуватимуть їх для видавання ідей проросійського олігарха за всенародні. За участь у діяльності «Студентської платформи» (СТуПи) студентам платитимуть «стипендію» начебто за розвиток їхнього Emotional Quotient Inventory (EQ-i), а насправді – за вірне служіння Медведчуку та його відомим кумам», – говориться у прес-релізі «Відсічі».

Контакти: 063 991 85 73 (Ярина), 098 657 38 23 (Максим)