«Знай наших»!

Київський осередок Молодіжного Націоналістичного Конгресу запрошує молодь взяти участь у квесті героїчними місцями Києва «Знай наших», що відбудеться 26 травня. Захід присвячений відзначенню Дня Героїв.

Під час квесту команда учасників має пройти 2 етапи з цікавими завданнями на кмітливість, фізичну вправність, знання історії України та знання Києва. Для перемоги необхідно набрати найбільшу кількість балів.
 
Квест буде відбуватися в не тільки центром Києва, для його проходження вам знадобиться фотоапарат, мобільний телефон, знання Києва і його історії та історії України загалом, гарний настрій та запас енергії на 5-6 годин. Дозволяється користуватися громадським транспортом.
 
Під час квесту учасники виконають еко-складову, що дозволить не тільки дізнатися про визначні місця столиці, але і допомогти зробити місто чистішим.
 
Початок змагань: 11.00
 
Місце збору буде повідомлене учасникам після реєстрації. 
 
Умови участі:
 
Команди для участі у квесті повинні заповнити он-лайн анкету не пізніше, ніж 25 травня 2013 року.
 
Вік: 14-28 років.
 
Команда: 4 чол.

Усі учасники змагань отримають цінні подарунки від спонсора – магазину туристичного спорядження TopRope.com.ua, та від організатора – київського осередку Молодіжного Націоналістичного Конгресу. Переможці будуть нагороджені налобними ліхтариками Silva Mino, що стане у нагоді у походах.
 
 
Поспішай! Кількість команд – обмежена!
 
Контакти: 096-852-30-77 (Назар)
 
                 096-188-37-93 (Іван)

ми в соцмережах: VK та FB
 
Довідка:
 
Свято Героїв відзначають вже 70 років. У 1941 році Другий Великий Збір Організації Українських Націоналістів постановив відзначення 23 травня як Свята Героїв. Воно було покликане відродити в українців героїчний дух минулих поколінь.
 
Саме в травні віддали своє життя у визвольній боротьбі такі кращі сини України в ХХ столітті:
 
3 травня 1924 року – головний ідеолог державної самостійності України початку ХХ століття – Микола Міхновський 
 
25 травня 1926 року – головний провідник української національно-визвольної боротьби 1917-21 років – Симон Петлюра; 

23 травня 1938 року – засновник і провідник ОУН – Євген Коновалець.
 
В роки німецької, а згодом радянської окупації це свято відзначалося у підпіллі. Із проголошення незалежности України його святкування відновлено.
kvest_01