11 липня: Поетичний марафон-2013 (м. Київ). “У місті ще залишилися поети”

11-го липня, у самому центрі літа, у самому центрі міста (Кнайп-клуб “Купідон”) відбудеться Поетичний марафон-2013.

 У місті ще залишилися поети. Для тих, хто не у відпустці, Для тих, хто не в танку. Для тих, кого ще вистачає на поезію. Поетичний марафон-2013.

 Тема цьогорічного заходу – мости. Ми свідомо взяли першу-ліпшу подію, що трапилася нам на очі (початок будівництва Карлова моста в Празі) і винесли його в заголовок марафону. Хоча і була спокуса приурочити захід до народження Неруди чи Пруста.

 Міст як об’єкт поезії не новина. Окрім того… з мостів стрибають, мостами милуються, про мости пишуть вірші, мости будують і руйнують, мости фотографують, знімають, малюють. Зрештою, мостами захоплюютьсяВсі перераховані і не перераховані дії пасують учасникам марафону.

 Серед них: Артем Полежака, Павло Коробчук, Мирослав Лаюк, Тарас Малкович, Олег Коцарев, Мідна, Олександр Моцар, Анна Малігон, Роман Романюк, Олександра Очман, Алексей Величко, Оксана Боровець, Ірина Шувалова, Антон Полунін, Таня-Марія Литвинюк, Віктор Іщенко, Олександр Шумілін, Марія Луценко, Марія Банько, Андрій Расказов, Андрій Шадрін, Наталья Полянчук.

 Формат марафону: 1 поет – 3 вірши.

Модерують захід: Поліна Городиська та Олександр Моцар.

 11 липня (початок – о 19:00) Кнайп-клуб “Купідон” (м. Київ, вул. Пушкинська, 1-3/5) наповниться різнющими, талановитими й молодими поетами. Тож дуже радимо навідатися у гості всім, хто хоче бути в курсі сучасної української поезії.

В Купідоні цього вечора її буде досхочу. :)

 Вхід та вихід: вільні

 До зустрічи!)

 Maraphon_2013_Face

 

Поетичний марафон Вконтакті: http://vk.com/marafon_2013_litfest

Facebook: https://www.facebook.com/events/326025597532059/

 

Анонс на Літературному порталі «Litfest»:  http://litfest.ru/news/2013-07-03-2675