Партофіціоз: “УДАР вимагає відставки міністра Табачника”

tabachnik-fuck-offУДАР вимагає відставки міністра Табачника, який цілеспрямовано руйнує систему освіти

Результатом діяльності Дмитра Табачника на посаді міністра є не тільки зростання корупції в системі освіти, а й її руйнування в цілому. Тому «УДАР» вимагає відставки міністра освіти. Про це йдеться в заяві партії.

“У системі освіти України за два місяці сталося сім корупційних скандалів. А міністр стверджує, що хабарництва під час вступу не існує. Заява Табачника може свідчити лише про дві речі: або він не контролює ситуацію в системі освіти, або- стоїть на вершині корупційної піраміди. Якщо пригадати численні скандали – в тому числі й із «золотими» підручниками – та реакцію на них Табачника, то очевидним стає другий висновок”, – зазначають в партії.

В “УДАРі” наголошують, головний освітянин не просто не здатний реформувати галузь освіти, а цілеспрямовано руйнує її.

“Сьогодні достатньо лише поспілкуватися зі студентами чи абітурієнтами, щоб зрозуміти – ситуація в системі освіти стрімко погіршується. Зокрема, й зі зростанням хабарництва в освіті. Міністр не бажає бачити проблем та до останнього захищатиме саме існуючу систему”, – йдеться в заяві партії.

1 Comment

  1. МОЛОДЦІ! Дайте йому такого копняка, щоб вилетів аж поза межі України. Це жебрацько- вимагаючий бур’ян давно проситься на добрий “привіт” по мармизі і за свої марення і за вчинки, які важко зрозуміти , щоб людина зі здоровим глуздом могла таке виправляти.

Kommentarerne er lukkede.