У Чугуєві “тітушки” побили пікетувальників. Міліція нікого не затримала

25 жовтня у Чугуєві Харківської області група молодиків спортивної статури здійснила напад на учасників пікету проти розбазарювання міської землі.

Представники Чугуївських міських організацій ВО «Свобода» та ВО «Батьківщина» пікетували сесію міськради, виступаючи проти «дерибану» землі в центрі Чугуєва.

Як розповіла керівник Чугуївської міської «Батьківщини» Вікторія Одроуш, практично одразу після початку акції до учасників пікету підійшли невідомі і почали, нецензурно висловлюючись, ламати вудки, до яких були прикріплені прапори, виривати стяги й кидати їх на землю, крім того – бити пікетувальників.

Учасники пікету заздалегідь повідомляли про проведення акції, тому біля міськради були присутні представники міліції, однак, за словами Вікторії Одроуш, міліція навіть не намагалася затримати нападників.

У повідомленні Харківської «Свободи» сказано, що нападниками були близько 10 молодих людей спортивної статури. Вони ламали партійні та державні прапори, розбили фотоапарат співробітниці прес-служби облорганізації «Свободи» і нанесли легкі тілесні ушкодження кільком активістам .

«Незважаючи на напад, з порядку денного сесії були зняті питання про передачу трьох ділянок землі, які чугуївські обранці намагалися передати двом депутатам міської ради та сім’ї члена виконкому Чугуївської міськради», – сказано в повідомленні.

Постраждалі написали заяви в міліцію.

Права людини в Україні

1 Comment

Kommentarerne er lukkede.