Євромайдан в Івано-Франківську згорнув наметове містечко і закликає їхати до Києва. Резолюція

r1Організатори євромайдану в Івано-Франківську оприлюднили Резолюцію. Її текст зачитав один із організаторів Максим Кицюк. Подаємо текст Резолюції повністю.

Євромайдан Івано-Франківськ — Подальші дії!

Резолюція
Євромайдан дякує Всім, хто допомагав в організації та підтримці нашого наметового містечка.

Ми більше тижня збираємося тут та закликаємо студентів, викладачів та франківчан до активного висловлення своєї громадянської позиції. «Змусити президента поїхати у Вільнюс і підписати Угоду про асоціацію і зону вільної торгівлі України та ЄС».

Президент поїхав, однак угода не підписана. Тому, відповідальність за це несе персонально – Віктор Янукович.

Європейська спільнота заявила, незважаючи на це, двері для України відкриті.

Українське суспільство повинно відреагувати: створення страйкомів в навчальних закладах, підприємствах, організаціях, проведення мітингів

З єдиною вимогою відставка президента та уряду.

Активісти євро майданів з усіх регіонів України їдуть у Київ. Ми закликаємо не тільки студентів, але й освітян, лікарів, робітників, політиків , представників органів місцевого самоврядування саморганізовуватися їхати у Київ. Також звертаємося до всіх хто може допомогти. Саме в ці дні доля України буде вирішуватися в нашій столиці -Києві.

Свою історію в Івано-Франківську ми написали.

Наш здобуток в тому що ми об’єдналися, це наша перша перемога на великому шляху до європейського майбутнього. Ми проходимо свій український шлях до європейської сім”ї.

Ми показали, що ми європейці, ми віримо в те, що ми будемо в єдиній європейській спільноті. Боротьба триває.

З нам Бог і Україна.

 Вікна