Львів’ян закликають очистити Львівщину від Сала

Активісти Громадянського руху “Відсіч” в рамках кампанії “Очистимо Львівщину від Сала!” продовжуть інформувати львів’ян про “гріхи” новопризначеного голови обласної державної адміністрації Олега Сала.

Кампанія стартувала 6 листопада з роклейки на вулицях міста листівок із висвітленням 5-ти фактів з біографії одіозного екс-очільника Львівського обласного управління міліції. А вночі з 6 на 7 листопада під стінами облдержадміністрації з’явився напис на асфальті: “НЕ ВСЕ ТЕ ДОБРЕ, ЩО САЛОМ ЗВЕТЬСЯ”.

Учасники кампанії продовжують поширення листівок проти Олега Сала, не тільки розклеюючи їх на вулицях Львова, а й розповсюджуючи серед мешканців міста. Їх мета полягає в тому, аби кожен львів’янин дізнався, що наглядати за Львівщиною поставили міліціянта з нагайкою, який у попередні роки перебування в області відзначився репресіями та зловживанням владою.

Активісти закликають львів’ян прийти 12 листопада під стіни обласної ради та вимагати від депутатів висловлення недовіри голові ЛОДА Олегу Салу, а також пропонують долучатись до розпочатої ними кампанії через сторінки у соціальних мережах та запропоновану до заповнення анкету: https://docs.google.com/forms/d/1Lt_UNtl2-22fvFPXSNbV_tx8g26T6-rh1B4B6M__kwE/viewform

saloi6

saloi11 saloi13 saloi14

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

16

 

saloi7

saloi1 saloi2

saloi3

saloi16

saloi9\

salo

 

Джерело: “Вставай і дій!”