«Майбутнє України – за ЄС!» – пікет з таким гаслом відбувся у Києві

piket-za-evrointegratsiu-280x157

18 листопада 2013 р. у Києві перед Погоджувальною радою ВР відбувся пікет на підтримку прийняття євроінтеграційних законів. Організатори пікету, громадський рух Ми – європейці, провели флеш-моб, роздаючи депутатам дитячі малюнкі переможців конкурсу «Я і Європа».

Пікетувальники вимагали невідкладно поставити у порядок денний та проголосувати в цілому наступні законопроекти: «Про прокуратуру» (3541), «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства з питань проведення виборів» (3396) і будь-який з законопроектів, покликаний вирішити питання Тимошенко.

Після пікету учасники акції вирушили до Представництва ЄС і передали прес-секретарю Європейської Комісії в Україні Девіду Стуліку лист зі зверненням та дитячі малюнки переможців конкурсу «Я і Європа».

«Вважаємо, що визначений парламентом та підтриманий більшістю суспільства проєвропейський курс нашої держави не підлягає зміні через сваволю окремих посадових осіб. Мусимо відзначити, що нам соромно за наших політиків та поведінку, яку вони демонструють під час переговорного процесу та виконання домовленостей. Переконані, що українське суспільство дасть належну оцінку їх діям під час наступних виборів» – йдеться у заяві.

Джерело Ми-європейці