Рішення Євромайдану у Франкфурті

4 листопада 2013 року українці у Франкфурті-на-Майні вийшли на площу перед Європейським Центральним Банком на акцію протесту проти призупинення процесу підготовки до укладання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та щоб висловити солідарність з українцями в Україні. Києве, Франкфурт з Вами!

Президенту України
В.Ф. Януковичу
Адміністрація Президента України
вул. Банкова 11, Київ, Україна

 Рішення акції-протесту

 Ми, українці, що проживають у Німеччині, з великим обуренням та занепокоєнням сприйняли новину про фактичну відмову уряду України продовжувати процес євроінтеграції та зрив підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом.щодо заяви Уряду України призупинити процес підготовки до укладання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС в листопаді 2013 року

1458431_10200971878718513_342906403_n

Німеччина є членом Європейського Союзу. Тому з усією впевненістю можемо говорити про незаперечні переваги членства у цій структурі, в якій сповідуються загальнолюдські демократичні цінності. Перш за все – це верховенство права, дотримання прав людини і демократичних свобод громадянського суспільства.

Ми засуджуємо непослідовну політику українських владних структур та одноосібний крок прем‘єр-міністра Азарова на відмову від підготовки до підписання угоди про асоціацію з ЄС! Впродовж каденції останніх трьох президентів на протязі десяти років був законодавчо ухвалений і послідовно впроваджувався курс на зближення з Європейським Співтовариством. Раптова відмова від підписання Угоди про асоціацію в переддень історичного Вільнюського саміту є перевищенням влади та невиконанням євроінтеграційних законів України.

Ми розцінюємо такі кроки влади, як шлях до зради національних стратегічних інтересів українського народу.

Ми висловлюємо свою солідарність з усіма демократичними силами в Україні та у всьому світі, які підтримують курс України на інтеграцію з Євросоюзом. Долучаємо свої голоси до голосів багатьох тисяч прихильників євроінтеграції, які зараз лунають у Києві та інших українських містах та селах.

Українці Франкфурту-на-Майні вимагають негайного повернення влади України до переговорів з ЄС, невідкладного прийняття законів, необхідних для підписання Угоди про Асоціацію з Євросоюзом, покарання винних у призупиненні євроінтеграції та підписання Угоди на саміті у Вільнюсі в листопаді 2013 року!

 Франкфурт-на-Майні, Німеччина

24 листопада 2013 р.

 

Рішення підписало порядку 150 людей, рішення буде передано до Києва