Запрошення до дорослої розмови #Євромайдан. Віче народоправства

Брати і сестри великого Українського народу! Настав час, коли наша країна потребує порятунку від повного знищення. Україна, за яку віддали життя наші діди та прадіди у безкінечних війнах, сьогодні у смертельній небезпеці! Новітні яничари, ялинковичі, азірові, колісніченки та їх найманці розкрадають, розпродують, знищують Українську державу.
Брати і сестри! Нині основне завдання кримінальних олігархів та їх холуїв розсварити нас, поділити на Захід і Схід, україно- та російськомовних, прихильників Митного Союзу та Європейського Союзу. Тільки в такий спосіб вони спроможні закріпачити нас до кінця. Не піддаваймося їм! Наша сила у єдності! Бо де б ми не жили – на Сході, Заході, Півдні чи Півночі України – хочемо одного: бути господарями на власній землі та бути впевненими у завтрашньому дні. Так, ми різні, маємо розбіжності у політичних уподобаннях, дискутуємо щодо деяких історичних моментів, але ми єдині по духу! Адже нас об’єднують єдині цінності, прагнення, любов до рідної землі. Ми однаково поважаємо своїх батьків та старших по віку, ми однаково любимо своїх дітей та онуків, поважаємо працю, визнаємо однакові сімейні та моральні цінності. В нас однакові ікони та однаковий хліб. В ім’я спільної любові, майбутньої долі сьогодні ми зобов’язані зупинити існуючу криваву владу. Зупинити зараз, бо зовсім скоро можемо втратити все.
Брати і сестри! Нам вже нічого більше боятися і втрачати. Економічна, соціальна, політична кризи в Україні настільки глибокі, що нижче падати просто нікуди. Практично за всіма показниками наша держава на сьогодні – аутсайдер навіть серед країн «чорного континенту». Офіційні національні та міжнародні дані – жорсткі та безальтернативні. Усвідомлення спільних проблем – перший крок до загального порятунку. Тож, аналізуйте, думайте, вирішуйте та приєднуйтеся до боротьби!
Теперішня влада довела країну до голоду і вимирання. Україна на сьогодні перша в рейтингу країн світу з найбільшою смертністю, випередивши всі африканські країни! На тисячу населення цей показник склав 16,2 особи. Згідно з рейтинговими оцінками, серед 145 країн світу Україна зайняла 99 місце за рівнем здоров’я населення.
За рівнем достатку серед 42 європейських країн наша – 39. Згідно з підрахунками українець у середньому за рік може витратити 14 тисяч гривень, тоді коли жителі інших країн Європи – в десять разів більше. Кожна третя українська сім’я нині – за межею бідності. І це при тому, що ми – 27 у світовому рейтингу найбагатших людей. В Україні – 18 мільярдерів у доларовому еквіваленті. Розмір їхнього багатства становить $49 млрд. Наша держава несправедливо поділена на багатих (1% населення) і бідних (79%). На середній клас, основу суспільства, припадає лише 20%. Для порівняння, середній клас у Польщі становить 66%, Фінляндії – 82%, Норвегії – 85%. До речі, в цих країнах взагалі немає мільярдерів!
Україна продовжує залишатися однією з найкорумпованіших держав на планеті! Цьогоріч, згідно зі Звітом поширення корупції в світі, вона посіла 144 місце. Наші найближчі сусіди в списку – Бангладеш, Камерун, Центральноафриканська республіка.
Катастрофічні справи в Україні і з основними принципами життя демократичного суспільства. Чинна влада не поважає ні гідності людини, ні її прав. В Індексі верховенства права Україна серед 97 країн світу – 87. За рівнем демократії наша держава 80 серед 167. В Індексі свободи – 79 серед 123 країн. Сусідні за показниками– Замбія і Руанда. В Індексі економічної свободи – Україна 161 з-поміж 177 країн світу. Серед 43 держав європейського регіону – це останнє місце.
Попри брехню урядовців, наша держава не належить до тих, де вигідно вести бізнес. Підтвердження – офіційні дані Держстату, за якими протягом 2010-2012 років кількість малих і середніх підприємств у нас зменшилася з 378 тисяч до 364 тисяч, а фізичних осіб-підприєців – з 1,8 мільйонів до 1,2. В Індексі глобальної конкурентоспроможності ми на 73 місці. У рейтингу недієздатних держав, що укладає Фонд миру, Україна на 117 місці в світі.
Медицина, освіта, культура, економіка, промисловість, інфраструктура, енергетика, національна безпека в катастрофічному стані. Незважаючи на присутність «професорів» у владі основний економічний показник – ВВП- знижується другий рік поспіль.
Такий стан країни означає, що теперішній уряд не здатен забезпечувати розвиток держави, не здатний вирішувати проблеми політичної, демографічної, економічної та соціальної кризи. Він просто не виконує покладених на нього функцій, а отже поглиблює національну катастрофу. Як і чинний Президент. А отже, мусить піти у відставку!
Та замість покаяння урядовці та Президент шукають крайніх та звинувачують у своїх прорахунках всіх кого завгодно. Замість визнання власних помилок, злочинна влада кидає проти Українського народу карателів з міліції та «Беркуту». Вони зганьбили себе насиллям, вони пролили кров невинних громадян! Що може їх зупинити? Лише сила об’єднаного Українського народу! Приєднуйтеся до боротьби!
СЛАВА УКРАЇНІ!
Звернення тернопільської громади від 15 грудня 2013 року.

У неділю, 22 грудня о 14 год. на Театральному майдані міста Тернополя розпочнеться «Віче Народоправства».

2 Comments

Kommentarerne er lukkede.