В Одесі озброєні тітушки вдень напали на мирний пікет

Сьогодні, о 14:00 одесити пікетували ОДА.
Основною вимогою акції було:

Прекратите использовать недалёких и тупых наших сограждан, отправляя их защищать чужой золотой унитаз! Люди – не ваши крепостные и не ваши рабы! Занимайтесь организацией жизни в городе, а не останавливайте поезда и автобусы на киевской трассе!

Під час пікету перед ОДА з мегафоном з’явився скандальновідомий Антон Давідченко:

З ним були хлопці у брендованому одязі:

 

Але ультиматум, оголошений Давидченком, втратив сенс впродовж лічених хвилин – кілька авобусів Богдан привезли іншиx бійців:

Бійці без зайвих ультиматумів просто і тупо напали на мітингуальників, кількох людей побили до крові, кидали димовухи, розтрощили два байки, кидалися на людей на крильці банку, намагалися всіляко залякати не лише мітингувальників, а й перехожих:

Окрім тутушок пікетувальників атакував й характерний захисник режиму

Приїхавший до пікетників Олексій Гончаренко публічно оголосив про вихід з партії та складання повноважень заступника голови облради

У відповідь на збільшення загрози їхньому життю та здоро’ю, учасники Євромайдану, що звично зібралися у Дюка о 18:00, оголосили про створення загонів народної самооборони.

Більше фото

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.