Польський досвід молодіжного лідерства для української молоді

Центр «Доброчин» розпочинає реалізацію спільного польсько-українського проекту на Чернігівщині і оголошує набір молодіжних лідерів до Майстерні Громадської Активності.

Учасники будуть мати можливість посилити свої лідерські навички та спроможність здійснювати соціальну анімацію в громадах, ознайомляться з польським досвідом роботи з молоддю та молодіжним рухом.

Потенційні учасники – молодіжні лідери з Чернігівської області (представники громадських організацій, працівники ЗМІ, посадові особи, молоді підприємці, викладачі та студенти).

Формат Школи: серія семінарів та інтерактивних тренінгів із використанням активних методик та практичних прикладів.
Навчання проходитиме російською мовою. Тривалість навчання – 8 днів (3 дні в Україні та 5 днів в Польщі).
Орієнтовно Майстерня буде проходити в липні 2014 року.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі. При рівних можливостях, пріоритет буде надано учасникам з районів та міст Чернігівської області. Для участі у Майстерні претендентам необхідно надіслати заповнену анкету на адресу електронної пошти – dobrochyn@cn.relc.com з поміткою «Майстерня» до 15 червня 2014 року включно.

Учасники отримають підтвердження про участь в Школі по електронній пошті або по телефону не пізніше 20.06.2014 р.

Учасникам заходу забезпечується: проживання та харчування, транспортні витрати (тільки поїздка до Польщі).

Контакти:
Із запитаннями можна звертатися до Наталії Дрозд або Наталії Максименко
Робочий телефон: +0462 67 71 81, e-mail: dobrochyn@cn.relc.com

Анкету для участі можна отримати, звернувшись заелектронною адресою dobrochyn@cn.relc.com

Даний проект є продовженням у довгостроковій перспективі розвитку молодіжного руху як на Чернігівщині, так і в Україні. І практичний досвід Польщі у цій сфері допоможе нашій молоді успішно розвиватись та інтегруватись у європейську спільноту.

Проект співфінансується в рамках програми Польської закордонної допомоги Міністерства закордонних справ Республіки Польща у 2014 році.