Харків’яни звертаються до МОН про збереження історичної пам’яті

Такого листа до очільника МОН підготували небайдужі харків’яни.

 

Міністру освіти і науки України
Квіту Сергію Мироновичу

Звернення від громадськості м. Харкова.

Ми, громадяни України, просимо Вас розглянути питання щодо висвітлення трагічної історії кримських татар у зв’язку з 70-ю річницею депортації кримськотатарського народу. Просимо долучити відповідні бесіди, уроки чи заходи до планів виховної роботи на наступний 2014-15 навчальний рік для освітніх установ.

Особливу увагу просимо приділити подіям, пов’язаним з сучасним періодом тимчасової російської окупації Криму. Просимо присвятити Урок миру у День Знань 1 Вересня 2014 р. окупації Криму Росією.

Ініціатор збору підписів Олена Абіюк
т. 095 74 666 11

Інформаційний центр «Майдан Моніторинг» заявляє про підтримку цієї ініціативи та закликає громадські організації Харкова та інших міст і сіл України, а також всіх небайдужих до долі Кримськотатарського народу людей її підтримати!

2 Comments

  1. Гарна ініціатива, підтримую. Але з темою “уроку миру” запізно, вона вже, наскільки мені відомо, затверджена й розроблені рекомендації Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти.. Уперше проситиму деканат поставити мені лекції у перший день навчання у вересні – як ніколи багато хочеться сказати студентсву після літа, і багато про що в них спитати..

Kommentarerne er lukkede.