«Повертайтеся живими і з перемогою», – тернопільські дітки написали листи бійцям АТО

Щирі слова підтримки і подяки бійцям АТО адресували вихованці Тернопільського центру соціально-психологічної реабілітації. Свої побажання вони виклали в листівках, які будуть відправлені на передову.

2014822112937

 

22 серпня в Тернополі відбулась акція «Діти України», приурочена до Дня незалежності. Організували її молодіжний центр розвитку «МІСТ» за підтримки БФ «Карітас», Тернопільської станиці Пласту, Тернопільського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Інформаційного центру «Майдан Моніторинг».

«Ми намагалися долучити діток до святкування Дня незалежності, аби вони відчули себе громадянами України. Адже це – наше майбутнє. Надзвичайно важливо, щоб вони росли патріотами і майбутніми захисниками вітчизни», – повідомила керівник ГО «МІСТ» Христина Біла.

2014822114614

Вона зазначила, що у центрі соціально-психологічної реабілітації тимчасово перебувають дітки, котрі опинилися у складних життєвих обставинах. Незважаючи на це, вони цікавляться подіями, які відбуваються у країні, намагаються зрозуміти все своїм дитячим розумом, вболівають за країну, за наших військових.

У своїх листах маленькі тернополяни бажали бійцям сили, витривалості та мужності. І обов’язково – повертатися додому живими, здоровими і з перемогою.

«Ви – герої нашої України. Не здавайтеся – від цього залежить наша доля. Головне – пам’ятайте: ми в вас віримо!» – пише Таня.2014822203422

Після акції усі дітки отримали подарунки від БФ «Карітас».

«ГО «МІСТ» дякує колективу центру соціально-психологічної реабілітації і його вихованцям, зокрема. Вони мужньо переносять всі незгоди, які випали на їх долю, і ростуть справжніми патріотами», – каже Христина Біла.

2014822203439