Віктор Гарбар: Танки — в АТО?

22 серпня 2014 відбулась акція «Підтримай нашу армію» біля заводу ім. Малишева 

Перед початком акції її учасники дізнались про те, що 3-ри години перед тим на заводі сталось щось екстраординарне… у невстановлений спосіб на завод потрапили невідомі особи і заволоділи печатками підприємства…

Трохи згодом стала з’являтись інформація про зміни керівництва заводу:

Николай Белов сегодня, 22 августа, назначен генеральным директором ГП “Завод им.Малышева” (Харьков). Об этом рассказали “SQ” на заводе. До Белова и.о. директора с 2012 г. работал Вадим Федосов. Новый руководитель представлен коллективу руководством государственного концерна “Укроборонпром”, в структуру которого входит завод. (Джерело)

 

Майже тоді ж до учасників акції вийшла енерґійна жінка, що назвалась заступником керівника охорони заводу, і сказала, що вона забороняє малювати будь що на асфальті перед прохідною заводу.

Зрештою, зідзвонившись з начальником тієї жінки, учасники акції розпочали свою справу:

Як бачимо, вийшло не відразу, але вийшло.

Впродовж акції заступник бувшого Генерального директора заводу дав кілька інтерв’ю представникам ЗМІ.

 

Ситуація виглядає доволі дивною: бувше керівництво заводу звинувачує Міністерство оборони України та ДК «Укроборонпром» у систематичному саботажі виконання протокольних доручень Кабінету міністрів України. В свою чергу, Міністерство оборони України та ДК «Укроборонпром», здійснюючи заміну керівництва заводу, демонструє, що пан Федосов та його команда погано працювали, а от пан Бєлов та його команда буде працювати добре.

Чи так воно буде, чи ні, але учасники акції запустили надувні танки в зону АТО і вони полетіли у вірному напрямкові:

 

А от чи нове керівництво Заводу ім. Малишева швидко виконає оцю настанову ДК «Укроборонпром»: «Укроборонпром” поручил новому руководству завода в максимально короткие сроки наладить серийное производство современных танков и бронетранспортеров для Украины.»(Джерело), ми дізнаємось доволі скоро.

 

За останні два роки на Заводі ім. Малишева змінилось П’ЯТЬ! генеральних директорів. Одного з них «знімав» 2010 року сам М.М. Добкін (ака,— «бєркутъ»)! За рік між 2010 та 2011 на заводі ТРИЧІ міняли керівника. Схоже, що зміна Генерального директора Заводу ім. Малишева,— то така собі розвага, або спорт для чиновників Міністерства оборони України та ДК «Укроборонпром».

Та на й би грались! А от чи підуть харківські танки в зону АТО? Чи Наші Герої будуть сподіватись на чергову партію «Наших танків» (летючих)…

 

1 Comment

Kommentarerne er lukkede.