Німецький відеопроект хоче взяти у вас інтерв’ю

activismМедіапроект із Німеччини шукає українських активістів для створення відео, мета якого – показати різноманітне середовище українських активістів, щоби порушити образ українця як “крайньо-правого екстреміста”, що склався в німецьких медіа. Проект проходитиме в Києві орієнтовно між 20 і 30 вересня 2014 року.

Дорогі друзі,

У мене з німецьким блогером народилася ідея серії коротких відео-інтерв’ю з українськими активістами. Особливість проекту в тому, що аудиторія – німецькі ліві, які завдяки російській пропаганді пов’язують Україну швидше за все з правими, право-радикалами, мілітаристами і олігархами. Щоб протидіяти цьому кліше, ми хочемо зустрітися з представниками різних суб-культур і соціальних рухів, тобто, наприклад, з панками, анархістами, феміністами, правозахисниками, меншостями, еко-активістами, художниками, але також і з представниками молодих партії як ДемАльянс. Мета – підвищення емпатії і солідарності, і в кінцевому підсумку розвивати уявлення про різноманіття України.

Нам дуже потрібна ще ваша допомога:

  • Якщо ви хочете взяти участь, напишіть на контактну адресу. Також, ми шукаємо гарного перекладача, який може перекладати між англійською/німецькою та російькою/українською. Гарного тому, що і тонкощі можуть грати великий роль.
  • Якщо у вас зв’язки з людьми які підходить до мети проекту, дайте нам знати!

Велике дякую!

Контакти: Тобіяс, uadiversityvideoproject@gmail.com