Представники ІЦ «Майдан моніторинг» проводять тренінги для фахівців районної влади та комунальних газет

Теми, пов’язані з інформаційною безпекою, сьогодні є дуже актуальними для України в цілому і Херсонщини зокрема, насамперед для засобів масової інформації.

Враховуючи це, голова обласної державної адміністрації Андрій Путілов ініціював проведення відповідних тренінгів для редакторів районних, міських комунальних газет та дводенні заняття для фахівців з внутрішньої та інформаційної політики районних державних адміністрацій, міськвиконкомів.

Тренінги проводять представники Інформаційного центру «Майдан Моніторинг» Володимир і Василь Ханас під егідою Української миротворчої школи за фінансової підтримки Посольства Великобританії в Україні.

“Діяльність журналістів дуже важлива на сьогоднішній день. Ваша зброя проти ворогів і псевдопатріотів – це слово. Ми разом повинні удосконалюватися і співпрацювати для того, щоб разом вивести країну на новий рівень розвитку”, – під час зустрічі з редакторами районних газет зауважив Андрій Путілов.

Надалі планується продовження співпраці між обласною державною адміністрацією та Українською миротворчою школою, в тому числі в реалізації проекту «Політкультурна Херсонщина», проведенні тренінгів для співробітників органів влади та громадських активістів щодо розвитку громадянського суспільства. http://www.khoda.gov.ua/ua/news/predstaviteli-majjdan-monitoring-provodyat-treningi-dlya-specialistov-rajjonnojj-vlasti-i-kommunalny?print