Презентація книжки Надії Савченко “Сильне ім’я Надія”

Книгарня «Є» та видавництво «Юстініан» запрошують на презентацію книжки Надії Савченко «Сильне ім’я Надія», що відбудеться 7 жовтня. Початок – о 18.00.

У презентації візьмуть участь:

Віра Савченко, сестра Надії Савченко;

Олег Мезенцев, помічник нардепа Надії Савченко;

Ірина Омельченко, директор видавництва «Юстініан».

«Сильне ім’я Надія» – це один великий і живий лист до українців.
Лист із російської в′язниці, яка вже понад рік тримає ту, що стала символом нескореної української нації. Українську НАДІЮ.
Так хто ж вона, Надя Савченко? Яка вона? Що з того, що ми знаємо про неї, правда, а що вже стає легендою? Вона відповість вам сама на сторінках цієї книжки. У притаманній їй емоційній манері, пригадуючи навіть дрібні, але важливі події зі свого життя, з яких і були сплетені її характер, вдача, незламність.

Надія Савченко – українська військова, штурман-оператор вертольота Мі-24 16-ї окремої бригади армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України, старший лейтенант. Герой України (2015).
На початку липня 2014 р. опинилась на території Росії, звинувачена у вбивстві російських журналістів, хоча перед тим була захоплена та ув’язнена проросійськими сепаратистами, активну співпрацю з якими офіційна влада Росії не визнає.
Рішенням ПЦ «Меморіал» Надія Савченко офіційно визнана політичним в’язнем.
Народний депутат України 8-го скликання.
Делегат Парламентської асамблеї Ради Європи.

Адреса книгарні «Є»:
Вул. Лисенка, 3
Метро «Золоті ворота»
Вхід вільний

Медіа-партнер – тижневик «Український тиждень»

Подія у ФБ – ТУТ

12017695_10156086354290150_998656645471149166_o