Російська армія це – армія зафарбованих бортових знаків та армія зірваних шевронів.

Російська армія це – армія зафарбованих бортових знаків та армія зірваних шевронів.

Зазвичай воїни кожної армії пишаються своїми кольорами та знаками розрізнення. Бо це твоя ідентифікація, твій символ з яким ти йдеш у бій.

Так, інколи можна знімати знаки розрізнення, на невеликі спец операції і таке інше. Але щоб армійські корпуси та полки держави заходили без своїх прапорів таке так одразу і не пригадується.

Так, гібридна війна диктує їм свої правила, але з яким серцем помирає російський солдат коли в нього замальовані знаки військ? Як помирається російському солдату коли він не бачить свій рідний прапор перед смерттю перед останнім подихом не бачучи свій смисл життя?

Кожен вояка ж якось себе мотивує окрім пропаганди приналежністю до прапора, країни, до тих російських кольорів прапора, наприклад. А помирає з якимось гібридним червоно-синім хрестом який більше асоціюється з американським конфедератами часів громадянської війни 1961-63 років.

Що таке “прапор Новоросії” та ДНР знало до війни лише з десяток донецьких алкоголіків.

Російська підступна гібридна війна у російських солдат забрала навіть останню честь для солдата –  право померти під рідним прапором.

Російська армія це – армія без розпізнавальних знаків яка вдирається до усіх без виключення сусідів.

^5A959C4517AB42914FB5E1995226A60514FBD257B36A802315^pimgpsh_fullsize_distr

About Віталій Овчаренко 449 Articles
Журналіст, громадський діяч, Донеччанин, ветеран російсько-української війни.

1 Comment

Kommentarerne er lukkede.