Долучайтеся до процесу модерації суддівського корпусу

Нарешті запрацював офіційний портал Громадської ради доброчесності, за допомогою якого ви можете долучитись до процесу модерації суддівського корпусу.

Конкурс до Верховного Суду йде повним ходом і якось дуже сильно не висвітлюється. Натомість він значно важливіше виборів до Верховної Ради, бо тих ви переоберете, а цих — вже ні. При тому, що у нас залишилося всього десь 2 тижні.

Але є і гарна новина.
Кандидатів в судді Верховного Суду можна забанити! Ви колись могли собі таке уявити?

Заходите сюди:
http://grd.gov.ua/judges

В пошуку набираєте
– прізвище
або
– назву області (“Харківська”, “Київ”), щоб подивитись список кандидатів з певної області (це судді або адвокати або викладачі)
або
– слово “суд” щоб переглянути повний список всіх 653 кандидатів

На нужному судді тиснете на пімпочку “повідомити”…

і пишете, чому він не може бути суддею Верховного Суду.Бажано, щоб ваша думка була обґрунтована і підкріплена фактами, які можна перевірити у стислі терміни.

Также просимо надсилати позитивну інформацію, нейтральну інформацію (наприклад, ніки соцмереж, сайтів знайомств кандидата, пристойні фотграфії, у тому числі автівок і домівок, документи, довідки і відео з записами судових засідань), а також дані про особливо одіозні або скандальні судові рішення. За технічними консультаціями і питаннями процедури звертайтесь до мене особисто або на електронну пошту, зазначену на сайті.

Леонід Маслов, член Громадської ради доброчесності

1 Comment

Kommentarerne er lukkede.