Анонс. Почни говорити, щоби я тебе побачив. Роми в Україні

Громадська організація «Інформаційний центр «Майдан Моніторинг» в межах ініціативи «Інфраструктура миру» запрошує Вас взяти участь у дискусії «Почни говорити, щоби я тебе побачив. Роми в Україні»

Ініціатива виходить від міжнародної організації «Nonviolence International» та міжнародного об’єднання громадянських миротворчих організацій «Глобальне партнерство з запобігання збройних конфліктів» у Східній Європі (East Europe regional coordinator of the Global Partnership for the Prevention of Armed Conflict).

Метою дискусії є обговорення «побудови мостів» у розділеному суспільстві або як невідомий більшості потенціал народу ромів може стати чинником гуртування української спільноти.

Дискусійні питання:
 Феномен розділеного суспільства. Чим є Україна сьогодні?
 Роми в Україні. Збереження ідентичності, чи асиміляція?
 Як почути один одного?
 Потенціал ромів у розвитку громадянської миротворчої діяльності в Україні. Зміцнення соціальної солідарності через комунікаційну спроможність.

Головні спікери:
 Андрій Каменщиков – регіональний представник міжнародної організації «Nonviolence International» у Східній Європі,
 Микола Бурлуцький – голова ГО «Чачимо».

Дискусія починається 23 травня 2017 року о 18:00 в Клубі «6-й кут» (вул. Гіршмана 9/27, м. Харків) і триватиме близько трьох годин.

Можлива участь в дискусії онлайн. Трансляція відбуватиметься на каналі https://www.youtube.com/user/ukrainianreport

За додатковою інформацією звертайтесь за тел +380506194397, або e-mail: dubrig@ukr.net, пан Ігор Дубровський дасть Вам відповіді на всі питання, що стосуються участі у дискусії

1 Comment

Kommentarerne er lukkede.