Підтримай! Фонд “Восток-SOS” висуває своїх кандидатів на парламентські вибори

Від сайту “Майдан”: ще з довоєнних часів ми знаємо і співпрацюємо з активістами, які  з початком війни створили організацію “Восток-SOS”. Зараз, ці активісти йдуть до Верховної Ради, щоб не дати людям з партії регіонів, які привели війну на Луганщину представляти край. Підтримаємо!

Звернення “Восток-SOS”:

Ми йдемо до Верховної Ради тому, що багато проблем, які породила війна та політична монополія попередньої регіональної влади, неможливо розв’язати, не змінивши законодавства. Ми йдемо до парламенту тому, що добре знаємо проблеми регіону, знаємо шляхи їх розв’язання, вміємо писати та просувати закони. Ще одна наша мета – не допустити реваншу тих, хто два десятиріччя знаходячись “у керма”, цинічно грабував Луганщину.

Представляємо вам наших кандидатів:

– Іветта Кузьміна, психолог, співзасновниця “Восток-SOS”. 107 виборчий округ.
– Євгеній Васильєв, голова Ради “Восток-SOS”. 112 виборчий округ.
– Костянтин Рєуцький, журналіст, співзасновник “Восток-SOS”. 113 виборчий округ.

Волонтерська ініціатива “Восток-SOS”, яка пізніше стала благодійним фондом, була народжена луганським Євромайданом та загартована війною. Допомагаючи постраждалим від російської гібридної агресії, фонд за 5 років обробив понад 400 000 звернень. Наші мобільні команди проїхали близько півмільйону кілометрів, багато разів відвідавши майже всі населені пункти, які постраждали від бойових дій та доставили туди сотні тонн гуманітарних вантажів, надаючи правову та психологічну підтримку жертвам конфлікту. Все це було б неможливим без вашої участі.

Цього разу нам також не обійтися без вашої підтримки. Нам потрібні кошти для реєстрації наших кандидатів – 42 тисячі гривень на кожного. Кожна ваша гривня буде голосом за зміну правил політичної гри у регіоні та країні, в цілому. Ваші пожертви ми приймаємо на карту ПриватБанку: 5168 7554 3777 7077 (Євгеній Васильєв).

Але, головне, нам потрібні волонтери у передвиборчий штаб – ті, хто допоможе нам вибудувати нашу кампанію та взяти в ній активну участь. Попереду велика робота, ресурси обмежені, противник сильний та добре організований. Але ми впевнені – об’єднавши наші зусилля, ми знову переможемо.

Якщо готові пройти цей шлях разом із нами, дзвоніть за номером: +380 50 803 59 63
або напишіть нам листа на e-mail: obyrai@vostok-sos.org

Змінюємо країну разом!

Константин Реуцкий

Я не имею права не выдвинуть свою кандидатуру на 113 округ (север Луганщины), потому что по нему в Раду снова пытается пролезть Владимир Струк. Посипака Ефремова, который зимой 2014го организовывал и оплачивал луганский антимайдан, а через несколько месяцев уже финансировал и снабжал боевиков, захвативших здание луганского СБУ. Он купил индульгенцию, избежал справедливого наказания и теперь активно засевает избирательный округ. Мразь, на руках которой кровь тысяч его земляков, хочет ещё раз купить место в парламенте. Этого не будет.Реванш Струка стал тем фактором, что подтолкнул меня к решению участвовать в парламентских выборах. Давно обдумывал такую возможность, но, как и многие из нашего круга, не решался “мараться” политикой. Ждал более подходящего времени, когда она станет чище. Но она не станет чище без наших усилий. Если не мы, то “струк”.

About Віталій Овчаренко 449 Articles
Журналіст, громадський діяч, Донеччанин, ветеран російсько-української війни.