В мережі Інтернет з’явився україномовний портал про кримських татар

Напередодні Нового року в Сімферополі пройшла презентація україномовного інформаційно-аналітичного інтернет-порталу <<Кримськотатарське питання online>> http://krymtatar.in.ua/.

Шеф-редактор інформаційно-аналітичного бюлетеня <<Кримськотатарське питання>> Володимир Притула повідомив, що портал створено як розширену електронну версію бюлетеня <<Кримськотатарське питання>>, який містить аналітичні матеріали, статті, інтерв`ю, результати моніторингу кримськотатарської преси, а також офіційні документи державних і недержавних організацій та установ, що стосуються кримськотатарського питання.

Також Володимир Притула підкреслив, що головним завданням проекту є покращення якості інформування, насамперед, української влади та активної частини населення України, про потреби та проблеми кримськотатарської спільноти, а також поліпшення доступу громадян до повної та об’єктивної інформації.

Головний редактор інтернет-порталу <<Кримськотатарське питання online>> Світлана Єрещенко зазначила, що <<Кримськотатарське питання online>> – це відповідь українським урядовцям і громадськості на складні питання безпеки, подальшого розвитку та інтеграції в загальноукраїнське суспільство кримськотатарського народу>>.

Промовці підкреслили, що проект реалізується за підтримки Програми Матра-КАП Посольства Королівства Нідерландів в Україні.