Перший український мілітарний журнал “Миротворець” презентували у Полтаві

Перший в Україні мілітарний журнал “Миротворець” презентували сьогодні на прес-конференції в ОКІА “Новини Полтавщини”. Незабаром його можна буде придбати у всіх міських книгарнях та мережах збуту регіональної преси. Наразі журнал доставляють на фронт через волонтерські організації.

DSC_0045

“Місія журналу — подати широку картину бачення боротьби. Завдання, які ми перед собою ставимо і намагаємося висвітлювати — це формування сучасної мілітарної культури, аналіз минулих конфліктів, які допоможуть зрозуміти, як українцям перемогти і домогтися сталого миру, погляд на війну з різних рівнів, корисний для формування цілісної картини у всіх комбатів та адаптація переселенців та відновлення звільнених територій”, – розповів комерційний директор Олександр Шевченко.

i6Jl9HcysYw

DSC_0003

DSC_0017

Він наголосив, що журнал є аполітичним, його видають за підтримки Української Миротворчої Школи та за партнерства волонтерської мережі “Вільні люди”. Інформаційними ж партнерами журналу виступають ІЦ “Майдан — Моніторинг”, ІТ-Sector, група InformNapalm, проект Help Army.

Докладніше про журнал та про що ще йшлося на прес-конференції дивіться у ВІДЕО.

Джерело

Über Ігор Кіянчук 217 Artikel
Підприємець. Координатор ГО ІЦ "Майдан Моніторинг" в Полтавській області, упорядник сайту Майдан