“И дальше что?” У Сімферопольській міськраді на гарячому впіймали регіоналку-піаністку

Сьогодні під час позачергової сесії Акмесджитської (Сімферопольської) міської ради депутатка-регіоналка Оксана Сафонова демонстративно голосувала двома картками. Як повідомляють журналісти, її не спинили навіть зауваження колег.

Під час голосування, повідомляють “Крым.Комментарии”, один з депутатів звернувся до голови міськради Віктора Агеєва з проханням звернути увагу на депутата Оксану Сафонову, яка голосувала двома картками. У відповідь Сафонова не лише не врахувала зауваження, але й демонстративно продовжила голосування за відсутнього депутата.

Сафонову не спинило навіть те, що її оточили фотографи і почали фіксувати порушення процедури. “И дальше что?”, – запитала вона представників преси.

Тим часом інші депутати міськради закликали колег не відволікатись і обіцяли розібратись з журналістами(?) пізніше: “Не відволікайтесь, з пресою потім розберемся”.

У відповідь на прохання журналістів прокоментувати інцидент голова-регіонал заявив: “Хто голосує з двох карток ми розберемось і вирішимо це питання”.

Джерело: Теразе