1-2 жовтня 2011 року Фестиваль «Гайдамака»

Козацькі скарби цього року знову чекають на своїх сміливців! Братство козацького бойового Звичаю «Спас» запрошує на фестиваль «Гайдамака»! За ініціативи отамана БКБЗ «Спас» Вадима Васильчука цей фестиваль цього року відбуватиметься вже вчетверте.

У програмі IV-го всеукраїнського фестивалю «Гайдамака», окрім захопливого квесту у пошуках загадкових козацьких скарбів, ще й не менш драйвова музична програма. Для тих же, кому до душі натхненно-спокійна атмосфера, буде ще й ярмарок майстрів.

Фестиваль триватиме два дні. У перший день (1 жовтня) всі охочі можуть взяти участь у козак-квесті. Квест буде проходити на Трухановому острові. Збір учасників о 9.00 на Поштовій площі. Реєстрація з 9.30 на Трухановому острові. Попередньо можна зареєструватися онлайн: http://kozak-kvest.info/# . Команду-переможця квесту буде нагороджено козацьким скарбом у розмірі 1000 грн.

Другий день фестивалю (2 жовтня) потішить гостей творчою атмосферою ярмарку майстрів на Контрактовій площі, де можна буде набратися досвіду не лише у народному мистецтві, але й повправляти свою спритність у козацьких забавах.

Другий день фестивалю завершиться святковим концертом, який з 20.00 до 23.00 відбуватиметься у Культурно-Мистецькому Центрі НаУКМА (КМЦ), Іллінська 9. У програмі концерту виступи гуртів ТаРута, Рутенія, Тінь Сонця та Гайдамаки.

Деталі та свіжі новини на сайті фестивалю: http://haydamaka.info

 

Слідкуйте за нами також у Facebook та Twitter:

http://www.facebook.com/groups/131499866945541/

http://twitter.com/haydamaka_info

 

Контакти: тел.0638414460; 0631947028.

vadymyrko@gmail.com; rrespectt@gmail.com