Пацани вирішили заборонити нам святкувати День Свободи

Повідомляє Микола Коханівський:

Сьогодні, 18.11.2011 року Божого, відбулося засідання окружного адміністративного суду м.Києва з приводу відзначення Дня Свободи 22 листопада.

 Перед цим мене як координатора Комітету визволення політв`язнів та Сергія Мельниченка з КУПРу викликали на нараду в управління внутрішньої політики КМДА, де були присутні представники КМДА, представники МВС (один з яких відомий майор Онищенко), та представник Загальновоїнської Спілки України, яку очолює регіонал Калашніков (вони подали заявку саме на цей день про проведення акції проти корупції. Дуже дотепно :). Відбулося доволі стримане спілкування, під час якого нас переконували відзначати будь-де, тільки не на Майдані Незалежності. Ніби вже на цих вихідних там почнуть встановлювати якусь безрозмірну «йолку», і ми, звісно, будемо заважати. Я не погодився, і мене повністю підтримав Сергій Мельниченко. Ми наполягали на тому, що відзначатимемо лише там, де ми вказали у своїх повідомленнях. Відбулася невеличка суперечка, під час якої «прокинувся» представник ЗСУ і заявив, що вони також наполягають на Майдані (хоча до цього погоджувався і на Контрактову, і на Михайлівську). Після цього представники МВС ввічливо попросили мене і Сергія переписати наші повідомлення, мовляв, вони не містять точної інформації про приблизну кількість людей на акції, та подати їх у понеділок, ну і, власне, у всьому іншому – без проблем. Ми погодились, на тому й розійшлися, як мені здавалося, задоволені одне одним. Але не пройшов я й десяти метрів, як задзвонив мобільний і мене викликали в суд.

А суд заборонив всім організаціям, які повідомили про проведення акцій 22 листопада, проводити буд-які масові заходи в цей день у Києві.

У зв`язку з цим цинічним рішенням окупаційного суду, який заборонив відзначати державне свято День Свободи Комітет визволення політв’язнів закликає всіх учасників оргкомітету по відзначенню, всі інші національно-орієнтовані організації, всіх небайдужих Українців прийти 22 листопада о 18.00 на Майдан Незалежності і гідно відзначити День нашої Свободи, в такий спосіб ще раз заявивши свій рішучий протест окупаційному режиму.

Микола Коханівський,

Координатор Комітету визволення політв`язнів

***********

Від “Майдану”: слава Богу і Конституції, українці є вільними людьми у своїй країні, маючи як право на мирні зібрання так і право на пересування. Жоден суд нікому з нас не забороняв і не може заборонити 22-го листопада гуляти Майданом Незалежности. Там і зустрінемося.

2 Comments

  1. Це ж для них, пацанів, ДЕНЬ ГАНЬБИ і ПОРАЗКИ. Вони хотіли захопити владу у 2004-ому одним прийомом. Як же ж “найдемократичніший” Янукович може дозволити таке свято? Йому, мабуть, далі ввижаються літаючі яйця- кулі. А двірник Табачнік /міністр освіти… на догоду й історію переписав. Однак СВОБОДУ НЕ СПИНИТИ! ВІТАЮ УСІХ СВІДОМИХ УКРАЇНЦІВ З СЬОМОЮ РІЧННЕЦЕЮ ДНЯ СВОБОДИ. СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАРОДУ УКРАЇНИ!

  2. Поделили деньги Березовского и Буша и началась “обыкновенная жизнь” растаскивания Украины пасечником и “любыми друзямы”. Этих помаранчевых паскуд надо было повесить на майдане как в своё время там вешали фашистов и бендеровцев, люди подумали что ради них был этот спектакль и через время поняли, что МММ детский лепет по сравнению с этими ворюгами.

Los comentarios están cerrados.