Інноваційні технології на службі сільських громад Чернігівщини

З 2011 року жителі сіл Тупичів, Невкля, Бурівка, Івашівка, Вихвостів, Куликівка Городнянського району Чернігівської області мають можливість отримувати on-line правові та інформаційні консультації фахівців з різних аспектів життєдіяльності без виїзду до районного або обласного центру.

Кваліфіковані юристи Центру «Доброчин» завжди готові надати відповідь на будь яке питання. Від простих питань стосовно діяльності НДО, ініціативних груп, громадського лідерства до питань по спадщині, земельним питанням тощо.

На сьогодні для жителів сільської місцевості земельні питання є надзвичайно актуальними та болючими. Звернення до різних приватних структур коштує грошей і часу, і не завжди має позитивний ефект. Центр «Доброчин» у співпраці з фаховими спеціалістами ТОВ «Експертно-консалтингова фірма «Десна-Експерт» має всі можливості надання безкоштовних консультацій з земельного права. Директор «Десна-Експерт» Геннадій Молот на сьогоднішній день займає активну громадянську позицію.

Цю можливість місцеві жителі отримали завдяки створеному на базі місцевого клубу Центру Громадської Активності, який став не лише культурним дозвіллевим закладом, але і громадським ресурсним центром для ближніх сіл.


На відео:
Молот Геннадій, директор ТОВ «Експертно-консалтингова фірма «Десна-Експерт», та Дорошенко Ігор, інженер-землевпрорядник, надають on-line консультації з питань земельних відносин жителям села Тупичів Чернігівської області.

Метою проекту «Від Мрій до Дій», що здійснюється Центром «Доброчин» за підтримки Антикризової Гуманітарної програми Міжнародного фонду “Відродження”, є перетворення будинку культури в с. Тупичів Городнянського району Чернігівської області на Центр громадської активності.
Детальніше про програму: www.irf.ua.