“Актуальні проблеми національної безпеки та шляхи їх вирішення”

Анонс конференції


Університет «Україна», Громадський інститут стратегічних досліджень і впровадження перспективних програм «ПЕРСПЕКТИВА», Військово-історичне товариство та Народний Рух України запрошують Вас до участі у науково-практичній конференції на тему: “Актуальні проблеми національної безпеки та шляхи їх вирішення”

Мета конференції: 1. Обговорити основні питання національної безпеки в сучасних умовах та на основі документів і фактів довести шкідливість впливу радянських державних міфів і застарілої термінології на функціонування системи національної безпеки. 2. Довести необхідність введення на державному рівні нового, сучасного розуміння сутності національної безпеки та акцентувати увагу на реальних найбільш актуальних проблемах, що потребують вирішення.

 Основні доповідачі на конференції: Бебик В. М., Тарасюк Б. І.,  Куйбіда В.С., Лазоркін В.І,  Масляк П.О., Грищук А. В., Соколяк С. М., Процик П. Й.

Місце проведення: зал засідання вченої ради Університету «Україна», м. Київ, вул. Львівська, 23, (станція метро «Житомирська»).

Час проведення конференції 1 лютого 2012 року, реєстрація учасників з 9.30 до 10.00, пленарні засідання з 10.00 до 16.00.

Про свою згоду на участь в роботі конференції просимо повідомити до 26 січня 2012 року за телефоном 066-173-97-07, а тези свого виступу надіслати на електронну адресу: vlazorkin@ukr.net