Чи справді Табачник хоче знищити курс історії України?

Чекаємо на офіційну відповідь.. На неї законом відведено 5 днів.

Щойно Міністерство освіти, науки і чогось там іншого відправлено такого запита:

1. Чи відповідає дійсности оприлюднена у виданні “Дзеркало тижня” (http://dt.ua/EDUCATION/hid_konem_vid_tabachnika-97446.html) інформація про існування підписаного міністром Д.Табачником наказу про виключення зі шкільної програми курсу “Історія України” (чи проекта такого наказу)? Якщо так – прошу надати копію такого наказу.

2. Чи проводилося Міністерством громадське обговорення щодо змін до шкільної програми стосовно обсягу вивчення української мови та Історії України? Якщо так, якими були результати такого обговорення?

 Слідкуйте за новинами “Майдану”.

 

 

 

 

8 Comments

  1. Шановні Пані та Панове! Запитання вже не полягає “Чи справді Табачнік хоче знищити курс історії України?“. Це вже запитання КОЛИ ВІН ЦЕ ДОВЕРШИТЬ? Не будьмо легковірними. Ця фашистська падлюка поставлена не даремно на один з найвашливіших постів – доки він не докає лорної справи повного знущення украєнського майбутнього, до того часу він не заспокоїться. Робить це він сплановано, терпрливо і нахабно послідовно. Він знає, що його дії не будуть покарані, недивлячись на їх волаючу злочинність. Спільнота мовчала, коли з його руки була сфальсифіковано переписана історія, де змазано усі здобутки Помаранчевої революції, відомість про УПА зведено до одного речення. Політика Табачніка спрямована на повне знищення усього українського НЕГРАМОТНИХ РАБІВ ЛЕГКО ТРИМАТИ У ПОКОРІ. Цю мету він безсоромно переслідує від моменту, коли свій тухес всадив у неналежне йому міністерське крісло. А спільнота далі заворожено мовчить, по-віслюківському хитає головами. Тому відповідь на запитання КОЛИ ВІН ЦЕ ДОВЕРШИТЬ? на довго не забариться – очевидно, за мовчазною згодою суспільства і сили-силенної бедіяльних юристів.

  2. Мене особисто бісить,коли різними суржиками відстоюють українську мову.Спочатку хоча-б вивчіть її як слід.Я розумію,що це українська говірка,але говірка,а не мова.Найбільшої шкоди українській мові завдає не Табачник,а”Просвіта”,”Свобода№ та інщі націонал-патріоти.От якраз вони підміняють “нашу співучу” на говірку.Дійшло вже до того,що навіть диктори на ТБ переходять на неї.Ви виховали покоління “фарионів”,які чомусь вважають,що Пушкін,Сервантес чи Шекспір гірші за Шевченгка чи Українку.А Табачник якраз і хоче щоб українці не обмежувалися лише національним,а були-б широкоосвідчкними.Як кажуть “від Баха до Феєрбаха” а не “від Еіти Пьєхи до іди ти на…”.НЕ заважайте йому будь ласка!

    • Жиди ніколи не турбувались про Україну, а тільки про свою вигоду. І я це стверджую не суржиком, а українською мовою.

    • Підтримую, він дуже освідченна людина, і не стражнає шовінізмом навідміну від деяких “українських патрітотів”.

  3. «Вам известно, что правописание прозванное у вас в Галиции «кулишовкой» изобретено мною…С целью облегчить науку грамоты для людей, которым некогда долго учиться, я придумал упрощенное правописание, но из него теперь делают политическое знамя. Полякам приятно, что не все Русские пишут одинаково…видя это знамя в неприятельских руках, я первый на него ударю и отрекусь от своего правописания во имя Русского единства». Из письма Кулиша.

  4. В фашистском журнале «Клич» было напечатано воззвание русских фашистов Закарпатья. «Не нужно нам никакого славянства! Мы русские и русскими хотим остаться. А кто старается отобрать у нас нашу русскость, тот наш враг, будь он „славянин“ или нет». Автономистские убеждения Степана Фенцика повлияли на то, что в 1919 году им была написана музыка гимна «Прикарпатский русин», нынешнее признание которого депутатским корпусом Закарпатья вызвал гнев современных националистов, правительство русофила Андрея Бродия 8 октября 1938 года объявило русский язык государственным языком Подкарпатской Руси, появились русскоязычные газеты и радиостанции.

  5. Давайте не спорить по мелочам! (Суржик-не суржик). Считаю, что можно быть даже русскоязычным украинским националистом, если ты человек, а не янычарское быдло. Ты же не виноват, что у тебя украли Родину, язык и прочее… Даже с россиянами нам делить нечего. Враг у нас общий – Кремль и украинские подкремлёвские фашиствующие ублюдки. Для таких 2012 год – это 500-летие восхождения на трон султана Османской империи Селима (1512 г.). Он (Селим) создал войско янычаров, которые и есть духовными отцами табачников и прочая-прочая… Те воевали даже очень героически, особенно против своих. Давайте и им возложим цветы 9 мая. Или в другой день – не существенно. Главное, чтобы был день героической борьбы баранов за свой мясокомбинат (или свои родные Гулаги, Сибири, Голодоморы, Холокосты и т.п.).

Los comentarios están cerrados.