Стефан Романів, голова ОУН (б): Якщо сьогодні Табачника не звільнити – завтра український гуманітарний сектор поглине Росія

Дії Міністра освіти і науки Дмитра Табачника набувають все більше і більше загрозливих форм. Кожен наступний крок міністра спрямований на руйнування українського гуманітарного простору та нищення української системи цінностей.

Нівелювання статусу державної мови у вищій освіті шляхом перетворення її на вибіркову в певних дисциплінах, зменшення годин на заняття українською мовою в школі, повернення до рудиментів радянської епохи, зокрема – запровадження гри «Зірниця», і нарешті – проведення спільно з посольством Російської Федерації історичної олімпіади з тематики «1812 рік та Україна», підтверджують те, що Табачник виконує вказівку керівництва іншої держави із метою знищення освітнього і культурного простору України.

Це, зокрема, підтверджує лист Міністерства освіти і науки щодо проведення в школах вже згаданої олімпіади про подію 1812, яка іменується офіційним документом не інакше як «вітчизняною війною», а також наголошує на тому, що олімпіада має сприяти поширенню та поглибленню знань про єдиний культурний, історичний та науковий україно-російський простір.

Виходячи з усього вищесказаного, ми закликаємо Президента України Віктора Януковича звернути увагу на те, що неприпустимим є, коли ніби то український держслужбовець, а Табачник ним поки лишається, виконує розпорядження лідерів інших держав та ігнорує позицію керівництва України.

Тому, якщо Ви, Вікторе Федоровичу, є Президентом України, то повинні терміново звільнити Дмитра Табачника з посади Міністра освіти, науки, молоді і спорту, як особу, що вдається до посадових правопорушень, та яка своїми діями несе загрозу національній безпеці України.

Це всенаціональна справа, тому студентство, науковці, батьки, керівники шкіл, вчительські профспілки повинні також сказати своє слово – «Геть Табачника!» та запитати себе – «Хто, як не ми?», щоб дати відчути Д. Табачнику, що він не може залишатися на посту Міністра.

Громадські рухи також повинні негайно мобілізувати свої сили і не допустити руйнування освітньої системи в Україні.

Головне – не мовчати!, – закликає лідер Організації Українських Націоналістів (бандерівців) Стефан Романів.

1 Comment

  1. На яких ліках Табачник? Люди, зголосіть до його лікаря, що рецепт його пацієнта завдає національній освіті непомірну шкоду!!!

Los comentarios están cerrados.