Зустріч з Богданом Гаврилишиним у Харкові 18.03.2012 (відео+бонус)

18 березня в Харкові в рамках проекту “Дебати в театрі” театру “Арабески” відбулась зустріч Богданом Гаврилишиним. У центрі обговорення – книжки Богдана Гаврилишина “До ефективних суспільств. Дороговкази в майбутнє” та книга спогадів “Залишаюсь українцем”.

Богдан Гаврилишин, економіст, учений, громадський діяч, благодійник. Доктор економіки Університету Женеви, почесний доктор права Йоркського університету та Університету Альберти (Канада). Ініціював заснування Міжнародного інституту менеджменту в Києві (МІМ-Київ). Дійсний член Римського клубу, член Міжнародної академії менеджменту, Світової академії мистецтва та науки. Є консультантом з питань державного управління та міжнародного бізнесу, виступає доповідачем, модератором і головою на міжнародних наукових конференціях та семінарах у понад 70 країнах світу. У науковому доробку має понад 100 статей з проблем менеджменту, освіти в галузі менеджменту, економічного та політичного середовищ. Автор книги “Дороговкази в майбутнє – до найбільш ефективних суспільств”. Був членом Американо-українського дорадчого комітету, радником першого Президента України, чотирьох голів Верховної Ради та трьох Прем‘єр-Міністрів України.

Модератори:  Михайло Барбара, музикант, актор. Один із засновників гурту “Мертвий Півень”. Керівник театру-студії “Арабески”; Зураб Аласанія, засновник та директор інформаційного агентства “МедіаПорт”. З 2005 по 2012 роки очолював Харківську державну телерадіокомпанію. У 1998-2005 роках – засновник та директор медіагрупи “Об’єктив”.

Пропонуємо вашій увазі відеозапис онлайн-трансляції зустрічі:

Джерела: Платформа,  МедиаПорт

+ БОНУС

Богдан Гаврилишин – жителям Facebook

Acerca de Дмитро Пилипець 250 Articles
Громадський активіст