Міліція у Підволочиську катує хлопців настільки жорстоко, що двоє людей вже покінчили життя самогубством!

Шановна редакціє, хочу повідоміти вам про міліцейське свавілля, яке діється у Підволочиськім районі. 22 травня у селі Іванівка сталася пожежа – згоріло 2-є людей, як виявилось пізніше людей перед тим було жорстоко вбито… Після цього страшного вбивства для жителів Іванівки почалося справжнє пекло….

Доблесна міліція затримала більше 20-ти “підозрюваних” для допитів…. Тільки от для всіх цих молодих людей допити в Підволочиському райвідділі перетворилися на тортури! Усіх по черзі вивозили в лісосмугу і добряче лупцювали, мати одного із затриманих повідомила, що її сина після побиття ще на 3 доби затримали за непокору міліції – і вона йому носить передачі в райвідділ. Ніс у її сина розпух і коліна також, били й по шиї…. Іншого затриманого – сусіда убитих – привязували до дерева вверх ногами і теж гамселили несамовито, чоловік ледь не зізнався в тому чого не скоював.… Усе село в потрясінні від вбивства а тут щей матері переживають щоб їх синів не покалічили доблесні правоохоронці.

25 травня ще один із затриманих, не витримавши тортур – викинувся із третього поверху райвідділу, зі словами “я за чужі гріхи до тюрми не піду, краще забюся!” Зараз цей чоловік знаходится в Тернополі!  У нього серйозні травми тазу і хребта, не виключена інвалідність на все життя.  Після інциденту усіх затриманих одразу ж відпустили… Жителі села Іванівка бояться вийти на вулицю.

Від міліції лунають погрози побитим хлопцям, щоб ті нікому не  здумали жалітись про побиття. Отож як звикли правоохоронні органи, якщо вбивць не знайдуть – то їх призначать. …Це не плітки – даною справою вже зайнялася прокуратура… Будь, ласка дайте цю інформацію на своєму сайті… Можливо зухвалість і свавілля міліції хоч так припинеться!

Джерело: «Про все»

Acerca de Дмитро Пилипець 250 Articles
Громадський активіст