“Святошинських робінгудів” після затримання 6 годин били

Адвокати нарешті зустрілися зі своїми підзахисними, звинуваченими у нападі на підпільний гральний заклад. Як повідомив адвокат Микола Бірюк, їх після затримання 6 годин били. Його підзахисний, Ярослав Лагнюк, зізнався і підписав, що він був у гральному закладі і трощив там автомати. В ІТТ він написав заяву, що його побили, у якій просив зафіксувати тілесні ушкодження. Його забрали у медчастину для огляду. Чи не зникне ця заява і ці документи з матеріалів справи, каже адвокат, – невідомо.

Під час затримання, коли люди в цивільному витягали з кишені Лагнюка маску, підкинули лотерейний білет – начебто він його вкрав.

Орієнтовно о 16:30 Святошинський суд (вул.Якуба Коласа, 27а) обиратиме для хлопців запобіжний захід.

Справа ускладнюється: у міліції начебто є запис з камер відеоспостереження, на якому видно, що поки ті хлопці, які затримані, трощать автомати, хтось інший, невідомий, вкрав гроші із каси і втік.
Якщо це правда, того, хто зробив таку підставу нормальним хлопцям, треба зловити і дуже надовго закрити. І я заступатися за нього не буду.

http://bilozerska.livejournal.com/619674.html

Інформація щойно телефоном від адвоката Олега Веремієнка. Усіх чотирьох затриманих за напад на гральні автомати Святошинський районний суд залишив під вартою поки що на 10 діб – для збору характеристик та інших документів щодо їхніх осіб. До цього часу подання слідчого про тримання під вартою на період слідства залишене без розгляду, засідання суду просто перенесене на 10 діб.

http://bilozerska.livejournal.com/620005.html

 

Більше про цю справу тут