В одеситів знов хочуть відібрати санаторій «тихим» рейдерським захватом

В квітні минулого року колективу санаторію вже приходилося відстоювати одну з найвідоміших оздоровниць нашого міста, в чому він досяг успіху. Але рік потому санаторій знов під загрозою. Пономарьов В.А., який в минулому році «Укрпрофоздоровницею» був призначений директором санаторію «Лермонтовський», зараз намагається привласнити його. Пономарьов В.А. на базі санаторію нелегітимно створив ТОВ, головою якого він є.

11 травня 2012р. на відкритому профспілковому зібранні санаторію «Лермонтовський», де були присутні більше ніж 120 співпрацівників оздоровниці, виявилось, що пан Пономарьов В.А., його дружина Соболєва О.В, головний лікар Шульга Р.М., голова профспілки санаторію Клебанськая Г.В., економіст Кравченко С.І., головний бухгалтер Гладко-Прохоренко Н.П., помічник Пономарьова з юридичних питань Виноградов Г.А. та голова юридичної служби, ім’я якого не відомо і про існування якого ніхто до 24 квітня не знав, володіють 60% статутного фонду, що згідно із статутом наново створеного товариства є достатнім для прийняття будь-якого рішення без участі співпрацівників санаторію.
Крім того, на зібранні було виявлено, що «Укрпрофоздоровниця» звільнила Пономарьова В.А. ще в лютому місяці, тобто з того часу він незаконно обіймає посаду директора санаторію. Пономарьов В.А. був вдруге звільнений з посади, але наказ щодо свого звільнення він підписувати відмовився.
«Укрпрофоздоровницею» був призначений новий головний директор санаторію Карачебан М.М., який повинен заступити на свою посаду 14 травня 2012р.
Пономарьов В.А. відмовляється залишати територію санаторію, де проживають зі своєю родиною, його син з родиною та Виноградов Г.А. За останніми даними зараз на територію санаторія прибувають невідомі чоловіки, яких за наказом Пономарьова розміщують у спальних корпусах. Всі ці факти свідчать про те, що Пономарьов добровільно не збирається залишати територію санаторія «Лермонтовський» в понеділок 14 травня 2012р., коли на посаду директора повинен заступити Карачебан М.М.
Виникає питання, чому на такі протиправні дії не реагують ні міська влада, ні Одеська обласна рада.

Всіх небайдужих персонал санаторія «Лермонтовський» прохає прийти і підтримати нас 14-го травня о 8:45 (за адресою Лермонтовський пров. 2), бо о 9:00 новий директор буде намагатися обійняти свою посаду!

З повагою, персонал санаторію «Лермонтовський»