На Луганщині використовують чорний PR

З 25 червня 2012 р. у місті Красний Луч та Перевальскому районі Луганської області (ТВО №  108) почали масово розповсюджувати інформаційні листівки під назвою «Сергей Бурбело : честь имею доложить», дискредитуючи одного з можливих кандидатів у депутати Верховної Ради України від Партії регіонів Юрія Тернікова.

В інформаційному матеріалі розповсюджується звернення голови Перевальскої районної ради Бурбела Сергія Лазаревича (член Партії регіонів) до мешканців Перевальского району не підтримувати на виборах до Верховної Ради України Юрія Тернікова та звернення до керівництва Луганської обласної організації партії Регіонів з вимогою виключити Юрія Тернікова з лав Партії Регіонів.

У листівці було зазначено, що наклад листівок є 100 тис. В інтерв’ю для ОПОРИ Сергій Бурбело  повідомив, що жодного відношення до цього звернення не має, а розповсюдження даного інформаційного матеріалу назвав провокацією.

Таким чином звернення голови Перевальскої районної ради Сергія Бурбело було сфальшоване.

Нагадаємо, 28 травня 2012 р. вже розповсюджувалось звернення Сергія Бурбело, з вимогою не підтримувати на виборах до ВРУ Володимира Ландіка, депутата Верховної ради України від Партії Регіонів. Однак, Сергій Бурбело спростував, що має відношення до даного звернення.    

За коментарями звертайтесь:
Олексій Кормілецький,
координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА
в Луганській області
050 275 28 08